Ceyhan Barınağı Mercek Altında

Ceyhan Barınağı Mercek Altında

Adana Valiliği İl Hayvanları Koruma Kurulu kararı ile oluşturulan komisyon Ceyhan  Barınağında incelemelerde bulundu.Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse barınağın Veteriner Hekim eksikliğinin kabul edilemez olduğunu belirterek en kısa zamanda bu sorunun giderilmesi gerektiğini belirtti.

Ceyhan ilçesindeki Veterinerlik Fakültesi, Ceyhan Belediyesi ve Ceyhan Barınağı ziyaretini gerçekleştiren Komisyon sokak hayvanları sorunlarını görüştü. Adana Orman Su İşleri Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Veteriner Odası Başkanlığı, Hayvan Sağlığı İl Şube Müdürlüğü, Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veterinerlik Fakültesi ve Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği temsilcilerinden oluşan komisyon üyeleri ilk olarak Ceyhan Veterinerlik Fakültesi Dekanı Mehmet Çelik ile görüştü. Komisyon, sahipsiz sokak hayvanları sorununa çözüm amaçlı yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirmede bulundu. Dekan Mehmet Çelik ile Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı ile yapılan görüşmede Barınakta yapılması gereken tadilat ve veteriner eksikliği gündeme getirildi. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk en kısa zamanda Ceyhan Barınağı için Veteriner hekim alımı yapacaklarını ve sokak hayvanları konusunda çözüm için Belediye olarak gereken hassasiyeti göstereceklerini ifade etti. Ceyhan Barınağını gezen komisyon burada bulunan sokak hayvanlarının koşullarını inceledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Çanakkale geçilemedi tarihin akışı değişti

Çanakkale geçilemedi tarihin akışı değişti

Mart 18, 2023, Çanakkale geçilemedi tarihin akışı değişti için yorumlar kapalı
Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı Çorum’da Meslektaşlarına Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınadı

Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı Çorum’da Meslektaşlarına Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınadı

Ekim 27, 2022, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı Çorum’da Meslektaşlarına Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınadı için yorumlar kapalı
Adana’da sokak hayvanları özel veteriner kliniklerince de kısırlaştırılacak

Adana’da sokak hayvanları özel veteriner kliniklerince de kısırlaştırılacak

Ağustos 4, 2022, Adana’da sokak hayvanları özel veteriner kliniklerince de kısırlaştırılacak için yorumlar kapalı
Dünya Veteriner Hekimler Günü Adana’da Kutlandı

Dünya Veteriner Hekimler Günü Adana’da Kutlandı

Nisan 30, 2022, Dünya Veteriner Hekimler Günü Adana’da Kutlandı için yorumlar kapalı